Brandinc.
Contact
E: info@brandinc.nl

Dienstenportfolio

Brandinc. levert zowel strategisch advies maar ook de praktische invulling ervan. Door samen te werken met toeleveranciers zoals bijvoorbeeld grafisch ontwerpers en websitebouwers kan een breed scala aan diensten worden aangeboden. Brandinc. zorgt voor volledige procesbegeleiding.

Hieronder een kleine greep uit de diverse diensten die Brandinc. in huis heeft. Al naar gelang de wensen en behoeften wordt de middelenmix in overleg vastgesteld en waar nodig bijgesteld. Brandinc. werkt met projecttarieven. Zo weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent.

Marketingcommunicatieplan
Alles begint bij een duidelijk strategie. Met behulp van een helder een concreet plan inclusief strategisch advies en een voorstel van communicatiemiddelen geeft Brandinc. hieraan gestalte.
Inhoud: Analyse van de markt, concurrentieanalyse, SWOT analyse, vaststellen van de identiteit van de onderneming, de doelstellingen & doelgroepen, gevolgd door de in te zetten communicatiemiddelen.

Ontwikkelen huisstijl
De uitstraling van een organisatie bepaalt hoe zij wordt ervaren. De (grafisch) vormgeving van de identiteit van de organisatie is een onmisbaar onderdeel. Denk aan onder andere een logo, kleurgebruik, lettertype en de vertaling naar de diverse communicatiemiddelen.

Website ontwikkeling & optimalisatie
Een website is het visitekaartje van de organisatie. Deze moet gebruikersvriendelijk zijn en gemakkelijk te onderhouden. Ook is vindbaarheid op zoekmachines van belang.

Opzetten social mediaplan
De inzet van social media is voor iedere organisatie anders. Van te voren is het van belang te bepalen welke contentstrategie bij de identiteit en doelstellingen van de organisatie past en welk social medium hier het beste voor geschikt is. Een goede planning en praktische handvatten en tips zijn hierbij onontbeerlijk.

Nieuwsbrieven & PR ondersteuning
Berichtgeving via nieuwsbrieven en publicaties zijn een belangrijke manier om allerhande nieuws te delen, denk aan bijvoorbeeld innovaties en ontwikkelingen. Samen stellen we de inhoud van de nieuwsbrief vast en ondersteun ik je in de verspreiding. Daarnaast bepalen we de onderwerpen en bekijken we welke media, blogs en platforms interessant zijn voor jouw publicaties.

Overig
Communicatie is breed en ruim te interpreteren. Brandinc. levert communicatieadvies op allerlei gebied. Denk bijvoorbeeld ook aan het ontwikkelen van flyers, brochures of presentaties, adverteren via social of andere media, billboards of abri’s, radio & TV reclame.