Brandinc.
Contact
E: info@brandinc.nl

Referenties

Als allround communicatieadviesbureau richt Brandinc. zich op diverse organisaties en branches. Hieronder een greep uit haar referentieportfolio.

Cypress Landing RV Park

Bekijken Cypress Landing RV Park is een camping in Alabama, VS. Het park ligt in een bosrijke omgeving, is ruim opgezet en heeft veel watersportmogelijkheden door zijn ligging aan de oever van het prachtige Gantt Lake.

Warren, Sasser & Associates

Bekijken Warren, Sasser & Associates is een accountantskantoor met drie vestigingen gelegen in de Verenigde Staten. Zij verzorgen onder meer belastingaangiftes, testamenten en andere boekhoudkundige werkzaamheden voor zowel particuliere als locale bedrijven.

BoTemp

Bekijken BoTemp produceert op maat gemaakte, mobiele koelsystemen voor de transport- en containerindustrie alsmede voor mobiele units van de voeding, de chemische en de farmaceutische sector.

Grand & Johnson

Bekijken Grand & Johnson is een full service ontwerpstudio met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van interieur design. Zij richten zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn sterk in totaalontwerp.

BoWall

Bekijken BoWall is een installatiewand die altijd is aan te passen naar de eisen van de eindgebruiker. Hiermee geeft het een antwoord op de eisen die alle betrokkenen in de bouw en installatiewereld hebben.