Brandinc.
Contact
E: info@brandinc.nl

Samenwerking

Samen sta je sterk. Bovendien zijn bepaalde opdrachten te groot of te complex en is specialistische kennis vereist. Partners met wie ik graag werk:

Sherpa Marketing ondersteunt de commerciële ambities van ondernemers via een breed assortiment aan oplossingen. Telkens met een belangrijke stap voorafgaand aan hoe ze de dingen gaan doen. Namelijk het bepalen van wat je gaat ontwikkelen en communiceren. Sla je dat over dan schiet je met hagel. De eerste stap is daarom altijd om samen vast te stellen welke oplossing de klant zoekt of aan informatie nodig heeft. Pas als dat scherp is kan je effectief en succesvol aan de slag met de website, Adwords, Blogs, Video’s en Social Media.

 

Bascommunicatie ondersteunt jouw organisatie bij het succesvol realiseren van communicatie en marketing en ook van duurzame veranderingen. Met advies én praktische uitvoering, met projectbegeleiding en met diverse workshops en trainingen. Waaronder diverse Scrum-workshops waarin teams het succes van deze projectaanpak direct ervaren: optimaal samenwerken, focus op kwaliteit en resultaat, binnen tijd en budget – en met veel werkplezier.

 

 

Go2People websites bouwt websites. Ze zijn specialist op het gebied van WordPress en MailChimp. Zij ondersteunen bedrijven en non-profitorganisaties om online een goede eerste indruk te maken. Dit doen ze door het ontwerpen, bouwen, beheren en hosten van professionele websites.